За нас

 

ЕМДИ Билд ООД е инвестиционна компания, специализирана в изграждането на качествени жилищни проекти. Дружеството е част от групата от фирми създадени от двама предприемачи с успешно реализирани проекти в областта на възобновяемата енергия.

Наша цел е да изграждаме качествени жилищни проекти на внимателно подбрани локации.

Основната ни мисия е да предоставим комфорт и функционалност в пространството на съвременния градски човек, който цени времето и свободата си и търси красотата в ежедневието си. Наш приоритет е да осигурим на клиентите си щастлив и спокоен живот.

Наша основна цел е да създадем жилищно пространство за всичко, важно за Вас. Търсим лекотата и чистота, без излишни и нефункционални ниши, основа, върху която да надградите собствения си живот. Като предприемачи активни в сектора на възобновяемата енергия ние ще проектираме и създаваме сгради, които са енергийно ефективни, и които частично или напълно ще задоволяват енергийните си нужди от собствени източници на енергия.

Също като намирането на партньор в живота, изборът на дом е емоционално и рационално решение. Затова ние ще се стремим да създадем жилища, в които вие може да си представите вашия бъдещ живот. Място, където да бъдете щастливи и спокойни и да се прибирате с радост след тежък работен ден. Наше убеждение е, че трябва да сме гъвкави и да се стремим да отговорим адекватно на динамиката на клиентското търсене. Всеки индивидуален случай носи своите предизвикателства и всеки клиент за нас е индивидуален и ние сме готови да отговорим на вашите изисквания. Знаем, че индивидуалният подход е ключов в тези взаимоотношения.

Това, което определя ЕМДИ Билд ООД е отговорността към клиента, но за нас тя е също толкова важна, колкото и отношението към града, в който живеем. Стремежът ни е не просто да създаваме индивидуализирани места за почивка, но и активно да се грижим за по-добра градска среда. Среда, която позволява на клиентите ни да забавят темпото на забързания ден, да поемат въздух и да отворят очите си за всичко, което често губим в бързината на ежедневието. Затова държим да поддържаме високи естетически критерии по отношение на градския облик и освен за комфорта на нашите клиенти, ние се грижим и за изграждането на една по-съвременна столица, с атмосфера, която отговаря на темперамента и нуждите на модерния човек.